Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ALUEET

Yhteisalue:

- Yhteisalue sijaitsee kaikkien laumojen keskellä, mutta se ulottuu myös meren rantaan, tulilauman ja sähkölauman keskeltä. Tämä alue siis erottaa tulilauman ja sähkölauman toisistaan. Yhteisalueella on metsää, maaginen mutta hylätty kaivo, lampi nimeltään= Simpukkalampi, koska se on täynnä simpukoita, joiden sisällöistä "Vesilaumalaiset" ja "Maalaumalaiset" tykkäävät. Harmi vain, mutta harvat maalaumalaiset tykkäävät uimisesta ja sukeltamisesta. Yhteisalueella on myös 2 harjittelu-aukiota, jotka ovat: Koivuaukio, koska sitä ympäröi koivut, sekä: Valoaukio, johon valo paistaa helposti.

Vesilauma:

- Tämän alue sijaitsee joen toisella puolen. Vesilauman alueen lähin lauma on Ilmalauma. Vesilauman alueella on metsää, putous, sekä kaatunut puu, jonka ylittämällä pääsee yhteisalueelle, jossa voi myös metsästää.

Tulilauma:

- Tämän alue on Myrskylauman lähellä. Tulilauman alueella on metsää, hylätty lato, joka on täynnä hiiriä ja sen takia ladon nimi on= Hiirilato. Alueella on myös harjoittelu-aukio nimeltään: Liekkiaukio, jossa kaatuneita puita, joiden päällä voi kävellä, sekä taistella.

Myrskylauma:

- Tämän alue sijaitsee vuorella, josta on paha pudotus, ellei kiipeä ylös= Kivipolkua, josta pääsee helposti huipulle. Huippu on leveä ja melkein tasainen aukio, jossa on luolia aika paljon. Myrskylaumalaiset nukkuvat niissä. Luolien petejä ovat heinäpedit, sekä sammalpedit. Myrskylaumalaisten vuorella, on hylätty kartano, jossa on kissan mentävä aukko. Kartano on täynnä hiiriä, sekä rottia.

Sähkölauma:

- Sähkölaumalaiset asustavat  metsässä ja Maalauman vieressä. Nuo nukkuvat puiden alla, joissa on roikkuvat sekä pitkät oksat ja täynnä lehtiä. Talvella on pikkuisen viileämpää, mutta nämä lämmittävät itsensä yleensä sähkölämmityksellä. Sähkölauma alueella on vanha kaatopaikka, jota kutsutaan Haaskalaksi. Sieltä voi löytyä ihmisten jätteitä, hiiriä, rottia, jätteitä näykkiviä lintuja.

Ilmalauma:

- Tämän alueessa on myös metsää, mutta suurin osa puista on "kirskikkapuita" ja nämä pitävät kirsikoista toden teolla! Kaikki jotka osaavat käyttää ilman voimaa taitavasti, saattaa saada haettua/Tiputettua kirsikoita. Nämä nukkuvat kuusten alla. leiriä ympäröivät kuuset.

Maalauma:

- Maalaumalaiset nukkuvat puiden oksilla, tai joko käyttävät voimiaan ja luovat kasvikatoksen, jonka alle mahtuu kolme kissaa. Oppilaat eivät osaa yleensä tuota voimaa hyvin, niimpä ne tyytyvät nukkumaan oksilla, tai pyytävät sotureiden luovan näille pesät.

Pimeydenlauma:

- Alue on joen keskellä, saarella. Saarella on luolia ja hylättyjä ketunpesiä, joissa nämä asuvat. Jos hallitsee pimeyden voimaa, saa joesta kastumatta kaloja käyttäen pyörremyrskyä. Saari ei ole pieni eikä liian suuri. Joen pystyy ylittämään puusta-puuhun hyppimällä oksilla, mutta se ei ole niin helppoa kuin jotkut uhkarohkeat oppilaat luulevatkaan...

Lumilauma:

- Sijaitsee laumoista kauimmaisena, nämä asuvat mäeillä, joissa on paljon luolia ja tunneleita. Johtajan luolassa on tunneli, joka johtaa salaiseen paikkaan. Salaisen paikan nimi on: Lähdeluola. Lähdeluolassa on salainen lähde, jossa on puhdasta vettä. Katossa on rakonen. Kun on keskiyö, niin täysikuu hohtaa valoa ja se menee reiästä lähteeseen. Lähde alkaa silloin hohtaa hopeisena. Lumilauman alueella on myöskin metsästys metsää.

Kotikissat:

- Kotikissat asustavat kaksijalkalassa, kaukana laumakissoja.

Erakot: -

Asuvat hylätyissä ladoissa, ovat kujakissoja, tai sitten nuo elävät yhteisalueella.

Luopiot: -

Sama juttu kuin erakoilla.

MUUT

Kaksijalkala: Kaksijalkala, eli kaupunki/Kylä, on täynnä kaksijalkoja. Mutta kujien kunkut ovat selvästikin "Kujakissat", eli erakot. Tuolla jos joutuu kujakissojen alueelle, on varmaa, että kissasi on vaarassa. Sillä kujakissat eivät pidä niin sanotuista vieraista.

Sumuvuoret: Sumuvuoret ovat sumun peitossa, sekä nuo ovat todella suuria. Sumuvuoret sijaitsevat kaksijalkalan takana, kaukana, kaikkien ulottumattomilta. Vuoret ovat kuitenkin täynnä susia ja haukkoja. Sinne matkaavilla kissoilla on siis varomisen varaa...

©2019 ¤ Powercats ¤ - suntuubi.com