Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

¤ Vaikka kissa voikin käyttää voimiaan, se voi myös taistella tavallisesti kuten ¤  puremalla, sekä raapimalla.

MAAN VOIMAT

- Ennustus (Maan kissa pystyy katsomaan tulevaisuuteen, sekä menneisyyteen, muttei se aina toimi. Kun kissa tekee ennustuksen, tuon on pistettävä silmät kiinni. Kissa alkaa leijua ja kasvit tulevat tuon ympärille.)

- Kasvimuuri (Kissa heilauttaa häntää ja silloin sen eteen tulee paksu ja pitkä kasvillisuus.)

- Leijuvatkivet (Kissa taikoo voimallaan kivet leijumaan ja voi heittää ne ketä päiten tai mitä päiten vain. Jos oppilas yrittää, voi vaikka pudottaa sen vahingossa mestarinsa päälle.)

- Kukkaistaika (Tällä voimalla pystyy aukaisemaan kukkia keväällä, syksyllä ja kesällä. Kukkia pystyy myös kasvattamaan, muttei liian isoiksi.)

Kasvipuhelu (Jotkut maalaumalaiset pystyvät puhumaan kasveille ja kuulemaan kun kasvit vastaavat. Jotkut kasvit saattavat olla hieman nyrpeitä, mutta useimmat pitävät maakissoista, jotka suojelevat näitä.)

ILMAN VOIMAT

Lento (Jos on oppinut, voi lentää.)

- Taikatuuli (Kissa tekee tuulen etutassuilla.Tuuli on yleensä niin kova, että vastus lentää taaksepäin tai eteenpäin, voi itse päättää. Tuuli hidastaa, mutta se voi olla myös tappava jos vastus lentää liian kovaa jotakin päiten.)

- Tuulisuoja (Kissa alkaa juosta ympyrää niin kovaa, että jonkun/joidenkin ympärille tulee suoja. Nopea kissa voi myös tehdä äkkinäisen liikkeen, kuten läimäyttää vastusta. Vastuksen on vaikea osua tuulen kissaan kun tämä tekee tällein.)

Ilman-nosto (Jos osaa tämän hyvin, pystyy nostamaan esineitä/pentuja tai oppilaita. Soturit ovat liian painavia.)

TULEN VOIMAT

- Liekit (Sytyttävät tulipalon.)

- Liekkihäntä (Harvinainen. Yksi vaarallisimmista voimista. Häntä muutetaan liekiksi ja sillä voi taistella. Taitavat käyttäjät voivat taistellessaan loimuttaa sitä yht'äkkiä suureksi liekiksi.)

- Tulinopeus (Jos osaa tuon, pääsee niin lujaa, että maa syttyy juostessa tuleen.)

- Tulikynnet (Kynnet, jotka ovat liekin kuumat että terävät. Hyvä käyttöisiä taisteluun. Jos niitä ei osata käyttää kunnolla, voi sattua mitä vain. Pystyy tekemään puihin, sekä kiviin jälkiä.)

VEDEN VOIMAT

- Veden nosto (Pystyy nostamaan vedestä suihkulähteen.)

- Vesipyörre (Tehdään mielen kautta. Tekijän luota alkaa tulla vesipyörteitä, jotka hidastavat, sekä liu'uttavat vastusta taaksepäin.)

- Vesisalama (Kissa hyppää. Alas päin tullessa tuo tulee salaman nopeasti kohti esim. Vastusta. Kissan ympärillä on vesisuoja. Kissa hyökkää todella nopeasti, sekä vaarallisesti. Voi olla tappava tai voi tehdä jonkun pysyvän vamman.) 

MYRSKYN VOIMAT

- Punainen myrsky (Harvinainen, oppilaat eivät voi osata. Mutta johtajan tytär voi osata. Tekijän ympärille kehittyy punainen myrsky, jonka avulla voi taistella.)

- Ukkospallo (Tehdään hännällä. Hännänpäätyyn kehittyy pallo, jonka pystyy kiihdyttämään jotakin päiten. Yleensä tappava jos osuu. Todella nopea, vaikea varoa/väistää.

- Jyrinä (Pompataan ilmaan ja pudotaan tassuilleen niin, että maa alkaa täristä. Taitavilla tekijöillä voi aiheuttaa maahan syviä repeämiä.)

PIMEYDEN VOIMAT

- Tornado (Harvinainen. Esi-isät unohtivat kauan sitten, kun se oli niin vaarallinen. Voi oppia, mutta se ei ole kovin todennäköistä. Yksi vaikeimmista voimista ja yksi vaarallisimmista. Tornadot aiheuttavat suurta tuhoa, eikä selviytymis mahdollisuuksia ole paljon.)

- Musta savu (Tehdään etutassuilla. Tassujen keskelle kehittyy musta pallo ja se räjähtää. Vain Pimeyden laumalaiset näkevät siinä.)

- Näkymätön nopeus (Jos osaa tämän, pystyy juoksemaan salaman nopeasti niin, ettei kukaan näe.)

Myrkkyhampaat (Hampaat muutetaan myrkyllisiksi ja yleensä tappaviksi. Puraisu on todella kivulias. Tappavat yleensä parhaiten pennun/Oppilaan.)

SÄHKÖN VOIMAT

Mielivoima (Kissa puhuu toisen sähkölaumalaisen kanssa mielen avulla. Joskus Mielenvoiman tekijän yhteys saattaa mennä jonkun muun, kuin sähkölaumalaisen mieleen, ja tällöin tuo pystyy kuuntelemaan tuon ajatuksia, mutta itse kuunneltu kissa ei pysty kuulemaan mielenvoiman tekijää. Voi saada kauhean pääkivun joka koituu yleensä kuolemaan.)

- Virtalämmitys (Tässä tehdään itselleen sähköisku, mutta se ei satu, vaan lämmittää Sähkölaumalaisia.)

- Sähkölaser (Tehdään etutassuilla. Tassuista tulee laser, jolla voi kaataa puita, ei kovin isoja. Isoja puitakin pystyy kaatamaan, jos jaksaa pyörittää laaseria ympäri puuta. Oppilaat eivät saa kovin pitkälle.)

- Sähkösuoja (Harvat oppilaat osaavat. Tarvitsee liikauttaa häntää oikein ja ajatella suojaa, että saa sähkösuojan. Suojan sisään mahtuu 3 kissaa. Sähkösuoja suojelee kaatuvilta puilta, sekä sateelta että tulelta. Jos alkaa ajatella liikaa huonoja asioita, suoja voi heiketä. Ajatukset pitää sitten pitää tasaisen tyyninä.

- Sähkösilppuri (Pitää juosta kovaa ja tehdä voltti oikein, niin että kissa alkaa pyöriä terävän sähkösilppurin sisällä. Todella harvinainen. Yksi vaikeimmista tehdä ja yksi vaarallisimmista voimista. Tekee paljon tuhoa. Tappava.)

LUMEN VOIMAT

- Kirpeät hiutaleet (Saa hetkeksi putoamaan hiutaleita, johonkin kohtaan. Jos hiutaleet osuvat johonkin eliöön, niin aiheutuu haavoja tai sitten kipuja. Kipu kirpaisee hetken. Jos hiutaleet putoavat silmiin, voi tulla sokeaksi.)

- Lumiviiva (Kissa hyppää ilmaan ja levittää etutassunsa kuin nouseva joutsen. Tassuista tulee lumiviiva jonka aiheena on hidastaa vastusta.)

Jään tuho: (Häntä muutetaan hetkeksi jääksi ja teräväksi. Sillä pystyy tekemään haavoja. Jos osuu kaulaan, on yleensä tappava.)

Jäämaa (Kissa muuttaa korviaan oikein liikauttamalla johonkin katsomaansa kohtaan jäätä. Lumilaumalaiset osaavat liikkua ketterästi jäällä, joten niille tästä voimasta ei ole mitään haittaa. Mutta jos joku muu laumalainen pyrkii vahingossa jään päälle, on varmaa, että tuo liukastuu.)

PAHUUDEN VOIMAT

- Myrkkyhampaat: (Hampaat jotka ovat myrkylliset ja tappavat.)

- Myrkkykynnet: (Sama juttu kuin "myrkkyhampaissa".)

Suuripuuska: (Tuulen puuska, joka on todella voimakas. Kun tehdään, kissan ympärille syntyy suojakehä, joka on musta. Sitten suojakehä räjähtää ja syntyy kauhea tuulenpuuska joka voi vetäistä vaikka puun juurineen.)

©2019 ¤ Powercats ¤ - suntuubi.com