Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Yö (Eit)
Kotisivut: http://uudetklaanit.suntuubi.com/

09.01.2013 18:48
Neljä villi kissa klaania Meri-.taivas-.ilma- ja maaklaani ovat asuttaneet aluetta jo monen sukupolven ajan. Jokaisella klaanilla on omat erikoisuutensa ja omat tapansa. Meriklaani on taitava uimari ja sukeltaja, maaklaani osaa kaivaa tunneleita ja asuukin maan alla, ilmaklaanin kissat ovat pieniä ja ketteriä sillä asustavat puissa ja taivasklaani sietää olla korkeissapaikoissa sekä heidän tassunsa ovat erityisen kestävät ja ruumiin rakenne vankkarakenteinen sillä he asuvat korkealla vuoristossa.

Eli olen kaverini kanssa luoneet uuden laisen soturikissat aiheisen ropen jossa on meidän keksimät klaanit ja reviirit. Toivoisimme että liityt sillä tarvitsisimme aktiivisia ja vähemmän aktiivisia liittyjiä.

Nimi: Kotkatähti YP
Kotisivut: http://allicat.suntuubi.com/

29.11.2012 15:35
Istut kaksijalkojen aidalla ja katsot metsään. Sen salaperäiset tuoksut ja puiden kahina, saa sinut avaamaan villin itsesi. Päätät käydä katsomassa siellä aivan pikaisesti ja hyppäät villille ruoholle. Tuuli puhaltaa turkkiasi ja nautit siitä. Lähdet kävelemään syvemmälle metsään ja aivan yhtäkkiä pusikosta tulee suuri kultainen kolli. Kollin viereen tulee pieni naaras, ja ajattelet, että kolli on hänen päälikkö. Mutta pieni naaras kysyykin sinulta tahdotko tulla klaaniin?Tahdotko liittyä Varjo, Joki, Tuuli tai Myrskyklaaniin? Haluatko hurjaan Varjoklaaniin? Vaiko nopeaan Tuuliklaaniin? Kenties Jokiklaaniin jolloin syöt kaloja ja opit uimaan? Tai ehkäpä Myrskyklaaniin ja elää metsässä?Sinä päätät! mutta muista et voi elää tassu kummassakin maailmassa!Tämä on Soturikissa tarinaroolipeli. Ideana on kirjoitella tarinoita omalla kissallasi. Kiinnostaako? no painathan tassusi vieraskirjaan jos ei kiinnosta. Sivut ovat vielä hiukan kesken mutta liittyä saa. Ylläpitäjänä toimin minä Kotkatähti Myrskyklaanin päälikkö. Kp eli kokemuspisteitä voi saada joko kirjoittamalla tarinoita tai vastaamalla kilpailuihin. Toivottavasti näemme pian!

Nimi: FluffyKitty & AkatsukiKitty
Kotisivut: http://wildcats.suntuubi.com/

17.04.2012 12:39
Tervetuloa villikissojen seikkailuntäytteiseen mailmaan!

Kehitä oma hahmosi ja päätä klaanien kohtalosta!
Miten käy, kun klaanit keksivät suunnitelmia toistensa pään menoksi? Kuka uhraa henkensä klaaninsa vuoksi? Kenestä tulee uusi luotettava päällikkö? Oletko valmis ottamaan askeleen tähän vaaralliseen maailmaan?

Tämä roolipeli on niin aloittelijoille kuin ammatilaisillekkin!

Ylläpitäjinä toimivat FluffyKitty & AkatsukiKitty.

Nimi: Laventelisilmä
Kotisivut: http://parantaja.webs.com/

12.04.2012 16:52
Tervehdys arvon soturi! Sattuisitko olemaan kiinnostunut parantajan salaperäisistä opeista? Tule peremmälle ja vilkaise syvemmälle meidän parantajien maailmaan.
Parantajain Pesä on uusi Soturikissat-fanisivusto, josta tulet löytämään kaiken tarvittavan tiedon, mitä tarvitset parantajana. Kaiken kattava yrttilistaus on ehdottomasti Suomen pisin. Lisäksi sivulle tullaan lisäämään lista kaikista soturien vaivoista, sekä parantajien tavat & muut salaisuudet.

Sivusto on loistava apuväline roolipelaamisessa, sekä fan-fic:ien kirjoittamisessa! Eipä sinun tarvitse enää turhaa googlailla, tai miettiä, mitä jokin tarkoittaisi suomeksi.
http://parantaja.webs.com/ Tervetuloa käymään!

HUOM. Oletko TÄPLÄLEHTI x TULITÄHTI fani, tai muuten vain utelias? Sivuiltani löytyy nyt suomentamani Victoria Holmesin(yksi Erin Huntereista) kirjoittama "Täplälehden Vilpitön vastaus", jossa Täplälehti kertoo suhteestaan Tulitähteen! Käy edes vilkaisemassa!

Nimi: Margareetta

07.02.2012 19:39
Foxxyn ja Wildin ylläpitämä Soturikissat aiheinen foorumiroolipeli, niin aloittelijoille kuin kokeneille pelaajille(K11).

Klaanit ovat uusilla alueilla, ja jakautuneet uudestaan. Tuliklaani, Yöklaani, Valoklaani ja Meriklaani. Tuli- ja Yöklaani ajautuivat sotaan, milloin Valo- ja Meriklaani kiristivät sääntöjään. Tapahtui petoksia ja vallankaappauksia. Sota on ohi, mutta moni menetti henkensä, moni lähti. Luottamus ja usko toisiin klaaneihin on hävinnyt. Tulenarka tilanne: Syttyykö uusi sota, vai saapuuko odotettu rauha? Se on sinun käsissäsi.

~Nelituuli~ Rekisteröidy tai kadu. Kaikki ovat tervetulleita, ensimmäisille jopa johtajan, taikka varajohtajien sekä parantajien paikkoja vapaana.
http://wildwolf.suntuubi.com

Nimi: PiraattiNeo
Kotisivut: http://pirateneo.suntuubi.com/

14.12.2011 22:57
Saisinko huomionne Neopetsien ystävät?
Kiitos!

Oletko kyllästynyt suurinpiirtein samaa kaavaa käyttäviin hoitoloihin? Niin minäkin. Kuitenkin, olen päättänyt tehdä asialle jotain.

Nyt voit astua uudenlaiseen neohoitolaan, tarkemmin sanottuna neoseikkailuun, jossa hoidat tai vaihtoehtoisesti itse olet neo. Piraatti neo, näin tarkemmin.
Pirate Neo on nimittäin yli puolen vuoden taukonsa jälkeen hengissä jälleen ja uusia hoitajia/piraatteja ja kävijöitä kaivataan kipeästi!

Tervetuloa tutustumaan Pirate Neon merirosvo henkiseen hoitolaan!

PS.Minulla ei siis _todellakaan_ ole mitään muita neohoitoloita vastaan! :)

Nimi: Sumutähti
Kotisivut: http://warriorcatzz.suntuubi.com/

25.10.2011 18:44
Tervetuloa!


Olet saapunut metsään.
Läheltäsi kuuluu askelia.
Säikähdät, muttet juokse karkuun.
Tuijotat puskaa, josta ääni kuului.
Rapina voimistuu, ja eteesi pomppaa neljä kissaa.
Yksi on jäntevä ja voimakkaan näköinen.
Toinen on oikeudenmukainen ja uljas.
Kolmas solakka ja hyväsydäminen.
Neljäs taas on rauhallinen ja ystävällinen.
Jokainen kissa tahtoo sinut mukaansa.
Sinun on päätettävä matkasi alku.
Oletko valmis soturikissaksi, jonka tehtävä on taistella kunniasta, ja puolustaa heikompia.

Jos vastaat kyllä, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Kissat kuvastavat Varjoklaania, Myrskyklaania, Jokiklaania, sekä Tuuliklaania.
Oletko valmis tekemään oppilaan, nousemaan soturiksi, parantajaksi, kuningattareksi, varapääliköksi, tai vaikkapa pääliköksi!

Tämä kaikki on mahdollista, soturikissa tarinaropessa!
~Sumutähti

Nimi: Mustikkatähti & Kirsikkatähti
Kotisivut: http://soturikizzat.suntuubi.com/

17.10.2011 18:43
Osoite jäi---->

Nimi: Mustikkatähti & Kirsikkatähti

17.10.2011 18:25
Olet saapunut metsään. Kuulet rapinaa, puskasta ja jäykistyt.
Eteesi pomppaa, kaksi kissaa.
Heidän silmänsä kiiluvat oudosti pimeässä, ja kissat ovat salaperäisen näköisiä.
He tuijottavat sinua paikoillaan.
Kissat vaihtavat nopeasti katseita, kunnes toinen alkaa puhua:
"Mitä teet maillamme?"

Kysyy suurempi.
Mietit mitä vastaisit, kunnes aloitat.
"Päätin elälää vapaana, ilman kaksijalkojen moskaa, ja ilman niiden ilkeänhajuista löyhkää!"
Vastaat kissoille.
"Oletko aivan varma? Meiltä saisit tilaisuuden, opetella metsän lait, ja elää vapaana, mutta sinun täytyy osata kunnioittaa myös muita, Oletko varmasti valmis siihen?"Mitä vastaat? Sen päätät sinä. Haluatko olla oikea Soturikissa, ja liittyä Myrsky-, Joki, Tuuli, tai Varjoklaaniin?
Jos vastaat kyllä, niin eikun vaan tutkimaan sivuja!
Jos et liity, niin jätäthän jälkesi viekkuun!~Mustikkatähti
~Kirsikkatähti

Nimi: Capri
Kotisivut: http://kuvajainen.suntuubi.com/

16.10.2011 21:53
Olen ihan tavallinen tyttö. Tavallinen nuori joka elää tavallista elämää tavallisessa kaupungissa tavallisten ihmisten keskellä. Mikä ihme minussa sitten muka kiinnostaisi?
Ehkä juuri se, että olen juuri tavallinen

Tervetuloa siis Kuvajaiseen, 15-vuotiaan tytön omaan pölyiseen maailmaan. Lue vaikka tarinoitani, selaile piirrustusvihkoa ja valokuvia tai seuraa pientä elämääni blogistani.

Aivan sama mitä teet, kunhan edes kävisit kurkkaamassa. Sillä joskus juuri se tavallinen ja tylsä, voi muuttua joksikin aivan muuksi. Sinä päätät

~ Capri

©2019 ¤ Powercats ¤ - suntuubi.com